• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
Thrive
Nyheter

Thrive

ON-THE-GO mobilitet

Äntligen kommer tumblers och koppar som kombinerar stilrent design med praktiska lösningar som du faktiskt kan ta med dig - vart du än går. Byggd 100% läckagesäker för att följa med dig vart du än går - ger dig all spänning utan spill.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/R24-Thrive-Landing-Page-Sidekick-Leak-Proof-586x424.jpg

100% spillfri

Fyll din tumbler eller mugg med varmt kaffe och stoppa ner den i ryggsäcken utan oro för spill! Lockets tätning låses genom att skruva fast det och silikonpluggen håller dryckeshålet helt tätt när den trycks in.

Kompatibel med mugghållare

Thrive-serien kommer i en slank design som gör det enkelt att ta med sig i bilen, så att du lätt kan hålla dig hydrerad on-the-go.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/R24-Thrive-Landing-Page-Sidekick-Compatible-586x424.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/R24-Thrive-Landing-Page-Sidekick-Soft-Handle-586x424.jpg

Håller drycken varm eller kall i timmar

Thrive Mug använder en dubbelväggig konstruktion och vakuumisolering för att behålla temperaturen på din dryck. Den kan hålla varma drycker varma i upp till 8 timmar och kalla drycker kalla i upp till 20 timmar.

Halkfri silikonbotten håller koppen på plats

Alla Thrive-produkter levereras med en silikonbotten så att du säkert kan ställa den ner utan att oroa dig för att den ska glida iväg. Dessutom ger botten bra skydd för både koppen och underlaget om du råkar tappa den!

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/R24-Thrive-Landing-Page-Sidekick-Bumper-586x424.jpg

    Du kommer även gilla detta