• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
 Varför stål?
Nyheter

Varför stål?Letar du efter den bästa accessoaren? Med det stora utbudet av vattenflaskor är det lätt att bli överväldigad av alternativ. Oavsett om du har en aktiv livsstil eller bara vill få i dig mer vätska i din vardag kan du läsa CamelBaks fem fördelar med isolerade och återanvändbara vattenflaskor nedan:

Överlägsen isolering


Isolerade vattenflaskor i rostfritt stål har ett dubbelt lager isolering som gör dem till det perfekta valet oavsett årstid, och de är designade för att hålla temperaturen på det du dricker oförändrad, för både kalla och varma drycker. Konstruktionen av flaskan förhindrar att temperaturen överförs till händerna som i vanliga flaskor och med en vattenflaska i rostfritt stål undviker du även att smaker från olika drycker "sätter sig" flaskan och överförs från en drink till en annan.

VARAKTIGHET


Vi behöver alla flaskor som är designade för våra hektiska liv på språng, men som samtidigt måste vara hållbara nog att stå emot fall, spill och stora temperaturförändringar. Flaskorna kan diskas i diskmaskin och är vakuumisolerade – vattenflaskor av stål håller helt enkelt längre. . 

Produktliv


Av alla tillgängliga alternativ är isolerade vattenflaskor i rostfritt stål det mest prisvärda alternativet i längden. Varför? Vattenflaskor av plast är mer benägna att få sprickor och lukter och kommer inte att ha samma livslängd som en stålflaska. Du kan betala ett något högre pris, men flaskor av rostfritt stål kommer att ha en mycket längre varaktighet.

Miljövänliga produkter


BPA-, BPS- och BPS-fria vattenflaskor i rostfritt stål håller dig hydrerad hela dagen och produceras utan större belastning på miljön. Rostfria flaskor är designade för att hålla längre – vilket innebär mindre avfall jämfört med den oändliga mängden plastflaskor som varje år hamnar på återvinningsstationer. Från yoga och hemmakontor till din dagliga pendling, på en resa eller på helgen - Camelbak har vattenflaskor i rostfritt stål som passar alla. Se vårt breda urval av färger och modeller i många olika storlekar och utföranden. Vi har till och med flaskor i roliga mönster för barn.

Skräddarsydd för dig


Att få i sig tillräckligt med vätska i din dagliga rutin kan vara en enkel sak när det finns så många alternativ tillgängliga. Från vattenflaskor i rostfritt stål till isolerade muggar, vinglas och mer - det finns verkligen något för alla. Vill du designa flaskan åt dig själv, en vän eller en anställd? Våra vattenflaskor låter dig lägga till dina egna bilder, logotyper eller text. Få ut mer av din hälsa och välbefinnande med vakuumisolerade flaskor i rostfritt stål och viktiga tillbehör skräddarsydda efter dina behov. Gör det roligt och enkelt för hela familjen med Camelbaks hållbara flaskor i rostfritt stål.

Hej, vi använder cookies för att denna websiten ska fungera bättre för dig.

Läs mer