• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
Fusion-serien
Nyheter

Fusion-serien

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Fusionserien/Tube-sock2.jpg

Historia

För 34 år sedan föddes världens första dryckeshållare i vår grundares trädgård. Med en IV-vätskepåse med vatten stoppade han den i en strumpa och fäste en tunn slang så att han kunde hålla sig hydrerad. På detta sätt var han redo att delta i långa, krävande cykellopp utan att förlora tid.

I 2022introducerade vi vår mest avancerade produktserie hittills. Efter otaliga prototyper har vi kommit fram till en lösning som är mer funktionell och användarvänlig än någonsin tidigare. Vi presenterar den nya Fusion dryckeshållaren!

Fusion™ 2L Reservoir med Tru® Zip Vattentät dragkedja

Vår nya Fusion 2L dryckesbehållare med Tru® Zip vattentät dragkedja gör dina resor läckagefria och praktiska. Den integrerade "klämmekanismen" gör det enkelt att fylla behållaren med bara en hand.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/FW_ZEPHYR-9136.jpg_web.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/FW_OCTANE-6518.jpg_web.jpg

Fusion™ 3L Reservoir med Tru® Zip vattentät dragkedja

Ta med dig mer vatten per resa med vår Fusion 3L! Precis som vår Crux-blåsa har Fusion en på/av-spak för att förhindra läckage från röret. Den nya Tru® Zip är hållbar och läckagesäker - bara blixtlås och smutta! De nya containrarna är också kompatibla med universalvagnar!

Fusion™ 6L Group Reservoir med Tru® Zip Vattentät dragkedja

Vår nya Fusion™ 6L Group Reservoir kommer att vara din och ditt teams favoritbehållare för långa dagar i skogen eller camping. Den unika gruppvätskelösningen är lätt att bära, lätt att fylla på och lätt att använda.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/D2_PHASE_0093.jpg_web.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/D1_PHASE_0779.jpg_web.jpg

Fusion™ 10L Group Reservoir med Tru® Zip Vattentät dragkedja

Ibland krävs rätt utrustning för att hålla ditt lag eller dina campingkompisar hydrerade under en längre tid. Fusion 10L är perfekt för resor med större grupper - oavsett om det är promenader, löpning eller cykling. Lätt att använda, lätt att fylla och lätt att tvätta.

    Du kommer även gilla detta