• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
Adventure Travel Packs
Nyheter

Adventure Travel Packs

Eventyr är kärnan i allt vi gör. Det är ofta vår motivation för att utmana oss själva, vare sig det är på cykeln, med löparskor på fötterna eller på andra arenor. Den nya Adventure Travel Pack är nu en del av denna resa, som en följeslagare på vägen till dina kommande äventyr, med en urban design och vår mest hållbara ryggsäck hittills.

Vår mest hållbara ryggsäck

Vi är inte bara stolta över vår A.T.P. ryggsäck på grund av dess fräscha design. Adventure Travel Packs är också den mest hållbara ryggsäcken vi någonsin har skapat. Den unika, ofärgade serien använder mindre vatten och energi, samt eliminerar upp till hälften av utsläppen av växthusgaser jämfört med andra traditionella produktioner av nylon.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/R23-ATP-Launch-Email-SubFeature.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/DSC09857.jpg

A.T.P.™ 20 BACKPACK

Denna innovativa ryggsäck kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet för att ge dig en perfekt följeslagare på både korta och längre resor. Denna ryggsäck är designad för att möta behoven hos resenärer och pendlare, med funktioner som en vadderad ficka för en bärbar dator upp till 15 tum, ett dedikerat utrymme för att hålla dina resehandlingar och papper organiserade, samt en separat ficka för glasögon.

A.T.P.™ 26 Backpack

Ryggsäcken är utrustad med ett ergonomiskt bärsystem med justerbara axelremmar och bröstrem, vilket ger bra komfort under långa resor eller stadsvandringar. Ryggsäcken är försedd med en 3 liters vattenreservoar, som kan tas ut vid önskemål.


Ryggsäcken har flera fickor och utrymmen för att hjälpa dig hålla ordning på dina saker. Ett huvudfack med dragkedja ger enkel tillgång till huvudutrymmet, medan mindre fickor fram och på sidorna ger plats för förvaring av småsaker som nycklar, mobiltelefon, solglasögon och andra viktiga föremål.



https://www.camelbak.se/pub_docs/files/DSC09706.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/colin-belisle-44.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/colin-belisle-132.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/colin-belisle-99.jpg

    Du kommer även gilla detta