• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
Hållbarhet med Camelbak
Nyheter

Hållbarhet med Camelbak

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/Camelbak-repurpose.jpg

2025 MÅSTE ALLA CAMELBAK-PRODUKTER VARA DESIGNADE FÖR ATT MINSKA VÄXTHUSGASUTSLÄPP, SAMTIDIGT SOM VI FORTSÄTTER ANVÄNDA DE SÄKRASTE MATERIALEN I VÅRA PRODUKTER.

REPURPOSE ÄR CAMELBAKS HÅLLBARHETSMÄRKNING OCH REPRESENTERAR GENOMTÄNKT DESIGN OCH KREATIVA LÖSNINGAR FÖR EN MER HÅLLBAR LIVSSTIL. VI ÄR PLIKTSKYLDIGA TILL ATT TA BESLUT SOM GÖR SKILLNAD.

Girl in a jacket
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/product.jpg

ProduktVårt engagemang för utveckling av hållbara produkter är en kontinuerlig process. Vi fortsätter att förbättra designen och gör vad vi kan för att använda smartare produktionsprocesser och mer hållbara material.

MänniskornaVi arbetar med innovativa partners och fabriker som delar vårt engagemang för att producera hållbara produkter. Målet är inte att producera mer, utan att göra mer – med mindre. Camelbaks "Supplier Social Responsibility Code" sätter tydliga förväntningar på våra leverantörer när det kommer till anställdas villkor, miljöledning och etisk produktion.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/people.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/planet.jpg

PlanetenAnsvaret för hållbarhet ligger hos alla - både konsumenten och producenten. Oavsett om det gäller produkterna vi utvecklar eller de framåtriktade miljöerna vi jobbar med så förpliktar sig Camelbak till att driva utveckling och innovation för en positiv utveckling av klimatförändringar. Vi ser det som vårt ansvar att välja material och processer som minskar belastningen av våra produkter på klimatet. Målet är att det ska bli säkrare att jobba genom hela värdekedjan och att belastningen på miljön är så liten som möjlig.

Hej, vi använder cookies för att denna websiten ska fungera bättre för dig.

Läs mer