• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
Upptäck Camelbak
Nyheter

Upptäck Camelbak

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/OppdagCamelbak/oo3.jpg

 

Vårt uppdrag

Vi fortsätter att förnya bärbara dryckessystem som en uppmaning till en aktiv livsstil.
 

Vår vision

Att vi ska vara din följeslagare på varje äventyr.
 

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi är uppfinnare
Vi är pionjärer inom handsfree-hydrering och introducerade de första BPA-fria flaskorna till världen. Vi vill utmanas och svara med innovation.

Bättre räcker inte
Vi drivs av ett ständigt föränderligt behov och pressar oss själva till att vara de första att möta dem. Vi löser problem och tar oss an till synes omöjliga utmaningar.

Kom ihåg varför
Vi är besatta av vad vi gör, hur det görs och vem vi gör det till. Vi bryr oss om hur våra produkter påverkar både människor och miljö. Vi förstår konsumenter och design genom marknadsinsikt.

Vi är inspirerade
Våra konsumenter, kunder och kollegor är vårt bränsle. Vi gör det vi gör på grund av dem.https://www.camelbak.se/pub_docs/files/OppdagCamelbak/oo2.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/OppdagCamelbak/oo7.jpg

Hydration - är beskrivande för allt vi gör på CAMELBAK.

Vår resa började med handsfree-system, men precis som du vill vi utvecklas växa. Vi skapar ständigt nya typer av hållbara lösningar.


Vi gör alla skillnad

Camelbak har som uppgift att minska användningen av plast som hamnar i återvinningsanläggningar och förorenar haven. Det började med att vi slutade med engångsflaskor och valde att återanvända. Du kanske tror att du ensam inte har någon stor inverkan på vår miljö genom att bara dricka vatten på flaska, men en person dricker i snitt 18 plastflaskor vatten per månad.

"Ditch disposable"

Det är våra värderingar som driver oss: de definierar våra handlingar och inspirerar oss att skapa bra produkter. Det börjar med att sluta med engångsflaskor.
Mindre avfall

16 miljarder engångsflaskor och muggar varje år. En hållbar lösning på detta finns redan. Var med och gör din del för att minska mängden onödigt avfall.
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/OppdagCamelbak/oo1.jpg

Hej, vi använder cookies för att denna websiten ska fungera bättre för dig.

Läs mer