• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Många fina produkter  här!

Vattenflaska stål

Upptäck CamelBaks rostfria vattenflaskor - det perfekta valet för att släcka törsten på språng. Tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål kombinerar våra flaskor hållbarhet med stil. SST-flaskor är miljövänliga och kan användas istället för plast. Våra flaskor kommer i 0,6l, 0,75l, 1l och 1,5l. Håll drycken kall eller varm längre och njut av den bästa smaken vart du än går. Utforska vårt sortiment idag och hitta din perfekta följeslagare för att hålla dig frisk och ha tillgång till vatten i alla situationer.

71 produkter

Camelbak dricksflaskor i stål

Våra isolerade stålsflaskor i rostfritt stål är utformade för att hålla din dryck kall i timmar, samtidigt som vi erbjuder ett mer hållbart alternativ än engångs-plastflaskor. Vakuumisolerade flaskor är ett effektivt sätt att hålla temperaturen på vätskan. Detta fungerar genom att flaskan har två metallväggar med några millimeter mellanrum, och sedan sugs luften ut mellan väggarna för att skapa ett vakuum.


Vattenflaskor i olika storlekar

Du kan hitta både stora och små flaskor hos oss. Den minsta storleken vi säljer för vardagsbruk till vuxna är 0,6 liter, medan den största är 1,5 liter. Våra mest populära storlekar är 0,75 liter och 1 liter.


Välj mellan dricksflaska med sugrör eller kork

Våra Eddy+ flaskor kommer med en smart drickpip som är enkel att öppna och stänga med ett klick. När du klickar ner pipen är flaskan 100 % läckagesäker. Chute Mag-flaskorna är utrustade med en skruvkork som du enkelt skruvar av och på. Korken har en inbyggd magnet, så att korken inte flyttar på sig när du har öppnat den och dricker från flaskan.