• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Camelbak Chute Mag Insulated

0,75L

Art nr:CB2808503075
Chute Mag Isolerad är en isolerad, läckagesäker vattenflaska med praktisk skruvkork.
499,00 kr

I lager

Gravyr
99,00 kr
Skriv in den text du vill gravera utan specialtecken. Graveringen placeras vanligtvis 2 cm över logotypen. Se mer om placering av gravering under "Vattenflaska med namn" i huvudmenyn.
  • FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SÄKER BETALNING
  • LIVSTIDSGARANTI

Tillbehör

Produktbeskrivning

Specifikationer6

Prishistorik

Garanti

Reservdelar

Chute Mag Isolerad är den ultimata vattenflaskan för de som önskar en robust, funktionell och stilren flaska som håller temperaturen på innehållet i flera timmar. Flaskan är utrustad med flera smarta funktioner.

Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är både hållbart och tåligt. Flaskan har en represistent yta som ser bra ut även efter lång tids användning.

Chute har en praktisk skruvkork som är enkel att skruva av med endast en halv vridning. Tuten är behaglig att dricka från och du får i dig mycket vätska snabbt. Korken har ett magnetfäste på toppen, så den kan fästas vid handtaget när du dricker. Flaskan har också dubbelväggig isolering, vilket gör att drycken håller sig kall i upp till 24 timmar eller varm i upp till 6 timmar. Detta gör den perfekt för både vardagsanvändning och utflykter.

Flaskan är enkel att rengöra och alla delar kan diskas i diskmaskinen. Den är även BPA-fri, så du kan vara trygg med att du dricker ur en ren och säker flaska.

Chute Mag Isolerad finns i ett flertal olika färger och mönster, så att du kan välja en som passar din personliga stil. Oavsett om du är på kontoret, på gymmet eller på utflykt, kommer denna vattenflaska vara din pålitliga följeslagare som håller din dryck kall eller varm hela dagen.