• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Vattenflaska med namn

Ge bort en mer personlig present

Äntligen erbjuder vi på Camelbak personlig gravyr på våra flaskor och muggar! En perfekt present till någon du tycker om. Alla barn och vuxna tycker det är kul att få sitt namn på en flaska! En graverad mugg passar utmärkt till ett jubileum, ett pris vid ett evenemang eller som firmapresenter. Vi kan gravera in namn, datum, korta meningar, osv..

Alla våra stålflaskor och muggar är pulverlackerade. När vi graverar din flaska graverar vi in texten genom lacken så att den blanka stålfärgen tydligt kommer fram som en kontrast till färgen på flaskan! Vi graverar även våra produkter i plast. Dessa är också väldigt fina, med noteringen att gravering på plast blir något mindre synlig. Vi tar inte emot returer på graverade produkter, då detta anses vara en specialbeställd produkt.


Hur gör jag för att gravera min flaska/mugg?

För närvarande erbjuder vi gravyr på alla våra produkter som är i stål, men undantag av EDDY+ Kids Singel SST barnflaskor. När du har klickat dig fram till produkten skriver du bara in önskad text i fältet för gravyr. Gravyren görs ca 2 cm ovanför loggan på flaskan om inget annat överenskommits. På barnflaskor med mönster görs gravyren precis under loggan. Se exempel på gravyr på nedanstående bilder. Typsnittet vi använder är Bahnschrift Semibold. Texten får inte innehålla några specialtecken. Pris för gravyr står i det fält du fyller i. Vi kontaktar dig om det uppstår några tveksamheter kring stavning eller några andra problem. 

 OBS: Vid ingravering får du räkna med cirka en veckas leveranstid!


https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Gravyr/SRO-TFM-Views-5391.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Gravyr/camelbakkids3085_SchoolOfSharks.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Gravyr/SE-colin-belisle-87.jpg

FLASKOR / KOPPAR SOM KAN GRAVERAS:

27 produkter