• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Tillbehör

Reservdelar och tillbehör till dina Camelbak-produkter! Allt du behöver till din EDDY dricksflaska, oavsett om det är sugrör, lock och ventiler. Detsamma gäller våra flaskor för barn, Eddy Kids. Här hittar du även reservoarer och blåsor för din ryggsäck, väst och bälte. Dessutom hittar du rengöringsmedel för att tvätta och rengöra flaskor och påsar.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Tilbehr/dfgdfg.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Tilbehr/IMC_6052.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Tilbehr/3A0A1750.jpg

50 produkter

Camelbak reservdelar

Våra reservdelar är faktiskt bland våra bästsäljare – med god anledning. Våra flaskor och väskor har en hållbarhet på väldigt många år, och om man har varit lite lat när det gäller rengöring, så kan nya reservdelar göra underverk! Här hittar du nya drickmunstycken för flaskor till barn och vuxna. Du hittar också andra delar som sugrör och lock till våra flaskor och koppar. Du kommer också att hitta reservdelar till din vätskeblåsa, oavsett om det är slangen, bitventilen eller annat.

För oss är det viktigt att våra kunder kan använda samma produkt i många år, istället för att alltid köpa helt nytt om en del slitits ut eller gått förlorad. En stor del av en hållbar plan är att alltid kunna erbjuda enskilda delar, istället för att byta ut hela väskan, flaskan eller koppen.


Våra tillbehör berikar din dryckesupplevelse!

Du kan få ut ännu mer av potentialen i våra produkter genom att lägga till extra tillbehör! Locken på våra flaskor är oftast kompatibla med varandra, så att din Chute Mag kan bli en Eddy+ flaska genom att bara byta ut överdelen. Våra slangar till vätskeblåsan tål minusgrader genom att lägga till en isolerad slang eller isolerad vätskeblåsa.

Rengöring av väska, flaska, vätskeblåsa och slang blir också lättare med rätt utrustning. Här kan du hitta smarta lösningar för att göra rengöringen lättare.