• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Drikkeflaske Eddy+ Kids Insulated

Isolerad: 0,35L

Art nr:CB2665107035
Vakuumisolerad dricksflaska i rostfritt stål
449,00 kr

Ej i lager

Gravyr
99,00 kr
Skriv in den text du vill gravera utan specialtecken. Graveringen placeras vanligtvis 2 cm över logotypen. Se mer om placering av gravering under "Vattenflaska med namn" i huvudmenyn.
  • FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SÄKER BETALNING
  • LIVSTIDSGARANTI

Tillbehör

Produktbeskrivning

Specifikationer7

Prishistorik

Garanti

Reservdelar

CAMELBAK EDDY+ KIDS VSS är en robust och praktisk vattenflaska som passar perfekt för aktiva barn på språng. Flaskan är utrustad med en rad funktioner som gör att barnet kan njuta av sin favoritdryck oavsett var de befinner sig.

Med en kapacitet på 0,35 liter är flaskan idealisk för små barnhänder och den har en smart drickpip som är enkel att öppna och stänga med ett klick. Flaskan har också dubbelväggig isolering, vilket säkerställer att drycken håller sig kall i upp till 24 timmar. Detta gör den perfekt för skoldagar, utflykter eller äventyr.

Flaskan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är både hållbart och slitstarkt. Den har också en reptålig yta som säkerställer att den ser bra ut även efter lång tids användning. Flaskan är lätt att rengöra och alla delar kan diskas i diskmaskin.

CAMELBAK EDDY+ KIDS VSS finns i en rad olika färger och mönster, så att barnet kan välja sin favorit. Oavsett om de är i skolan, på lekplatsen eller på utflykt med familjen, kommer denna vattenflaska att se till att de alltid har tillräckligt med dryck med sig, samtidigt som den håller drycken kall.

Rekommenderas för åldrar 3+.