• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Camelbak Eddy+ Kids

Volym: 0,4L

Art nr:CB2472402041
Färgrik, ny design får barnet att dricka. Bitventilen ger bra flöde och enkel hantering. Barn över 3 år.
219,00 kr

Ej i lager

Gravyr
99,00 kr
Skriv in den text du vill gravera utan specialtecken. Graveringen placeras vanligtvis 2 cm över logotypen. Se mer om placering av gravering under "Vattenflaska med namn" i huvudmenyn.
  • FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SÄKER BETALNING
  • LIVSTIDSGARANTI

Tillbehör

Produktbeskrivning

Specifikationer7

Prishistorik

Garanti

Reservdelar

CAMELBAK EDDY+ KIDS är den perfekta vattenflaskan för aktiva barn på språng. Flaskan är designad med enkelhet och användarvänlighet i åtanke, och är utrustad med en rad funktioner som gör att barnet kan njuta av sin favoritdryck oavsett var de befinner sig.

Med en kapacitet på 0,4 liter är flaskan idealisk för små barnhänder och den har en smart drickpip som är enkel att öppna och stänga med ett klick. Tack vare CamelBaks patenterade Bite Valve-teknologi kan barnet enkelt dricka från flaskan genom att bita och suga på ventilen, vilket säkerställer en läckagefri drickupplevelse.

Flaskan är tillverkad av BPA-fri Tritan, ett hållbart och slitstarkt material som tål daglig användning och en aktiv livsstil. Den är också enkel att rengöra och alla delar kan diskas i diskmaskin.

CAMELBAK EDDY+ KIDS finns i en rad olika färger och mönster, så att barnet kan välja sin favorit. Oavsett om de är i skolan, på lekplatsen eller på utflykt med familjen, kommer denna vattenflaska att se till att de alltid har tillräckligt med dryck med sig.

Rekommenderas för åldrar 3+.