• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Camelbak Tall Can Cooler

Passar för höga burkar på 0,5 liter.

Art nr:CB2745001050
Can Cooler är ett unikt sätt att hålla din drink kall i flera timmar. Det enda du behöver göra är att placera drinken inuti - och den är nu vakuumisolerad!
349,00 kr

I lager

Gravyr
99,00 kr
Skriv in den text du vill gravera utan specialtecken. Graveringen placeras vanligtvis 2 cm över logotypen. Se mer om placering av gravering under "Vattenflaska med namn" i huvudmenyn.
  • FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SÄKER BETALNING
  • LIVSTIDSGARANTI

Produktbeskrivning

Specifikationer5

Prishistorik

Garanti

Camelbak Can Cooler är en unik och praktisk lösning för att hålla dina drycker kalla när du är på språng. Denna isolerade dryckeshållare passar för standard 50 cl burkar. Den håller din dryck kall i flera timmar tack vare sin högkvalitativa isoleringsteknologi. Tillverkad av hållbara och slitstarka material, och är enkel att rengöra och underhålla. Den finns i ett urval av färger och design så att du kan välja den som passar bäst för din personliga stil. Oavsett om du är på stranden, i parken eller på en campingtur, kommer Camelbak Can Cooler att se till att din dryck förblir kall och fräsch, var du än går.

Vår Can Cooler är ursprungligen gjord för amerikansk standardstorlek på burkar/flaskor, 16 oz. Det innebär att europeiska 0,5 liters burkar sticker upp ungefär 1 cm från kylaren (se bild). Detta har ingen praktisk betydelse och fungerar helt bra!