• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Camelbak Straw Mug

Isolerad: 0,71L

Art nr:CB3030001071
Mångsidig vakuumisolerad termosmugg i rostfritt stål med sugrör! Håller drycken varm eller kall i många timmar.
499,00 kr

I lager

Gravyr
99,00 kr
Skriv in den text du vill gravera utan specialtecken. Graveringen placeras vanligtvis 2 cm över logotypen. Se mer om placering av gravering under "Vattenflaska med namn" i huvudmenyn.
  • FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SÄKER BETALNING
  • LIVSTIDSGARANTI

Produktbeskrivning

Specifikationer4

Prishistorik

Camelbak Straw Mug är en vakuumisolerad termosmugg som är utformad för att hålla din dryck varm eller kall under längre tidsperioder. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en matt finish som ger den en stilfull look. Lockets konstruktion inkluderar en gummipackning för att förhindra läckage vid sugröret.

Camelbak Straw Mug använder en dubbelväggskonstruktion och vakuumisolering för att bibehålla din drycks temperatur. Den kan hålla varma drycker varma i upp till 8 timmar och kalla drycker kalla i upp till 20 timmar.
Med ett läckagesäkert lock behöver du inte oroa dig för spill när du är på språng. Lockets design är utformad för att förhindra läckage.

Den passar i de flesta mugghållare och kan enkelt tas med i bilen. Den har en gummibeläggning i botten som ger stabilitet på de flesta underlag.
Oavsett om du använder den för daglig pendling, på jobbet eller under utomhusäventyr, ger Camelbak Straw Mug dig möjlighet att njuta av din dryck vid önskad temperatur.