• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
 • SNABB LEVERANS
 • LIVSTIDSGARANTI

Löparväst

Camelbak löparväst för både damer och herrar. Bär med dig dina viktigaste tillhörigheter på ett praktiskt och bekvämt sätt. Det är viktigt att ha med sig dryck, så alla våra västar är kompatibla med dryckesblåsor på ryggen och dryckesflaskor i frontfickorna. Justerbara remmar över bröstet och sidorna ger en personlig passform som förhindrar obehagliga rörelser av västen under aktivitet.

0 produkter

  Camelbak löparväst

  Vi är stolta över vår position bland löpare som en pionjär inom innovativa lösningar för hydrering. Hos oss kan du hitta västar som passar både nybörjare och den mest erfarna ultralöparen. Oavsett nivå sitter västarna bekvämt på kroppen och du kan ta med dina tillhörigheter utan att de blir en börda att bära. Våra västar är lätta och tillverkade av andningsbar mesh som också är slitstarkt.


  Löparvästar för både herr och dam

  Några av våra modeller är unisex, medan andra kommer i både herr- och dammodeller. Du förstår enkelt vilka västar som är lämpliga för herr och dam i modellnamnet eller i produkttexten.


  Ta med dryck i antingen flaska eller vätskeblåsa

  Det medföljer en dryckeslösning i alla våra löparvästar – antingen 2x mjuka dricksflaskor för framfickorna, eller en vätskeblåsa på ryggen. Dricksflaskorna rymmer vanligtvis 500 ml per flaska och vätskeblåsan rymmer vanligtvis 1,5 l. Det är inga problem att köpa till en vätskeblåsa till västar där den inte medföljer och vice versa.


  Perfekt för att ta med de viktigaste sakerna

  En av de största fördelarna med en löparväst är möjligheten att ta med sig en del saker på löpturen på ett bekvämt sätt. Våra västar har både små och stora fickor för olika föremål. Ta med din mobil, nycklar och kort samtidigt som du har packat med lite mat och extra kläder.