• fri frakt över 295 kr
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Placering av gravyr

Det är möjligt att ha gravyr på i stort sett alla våra flaskor och koppar – med några undantag. Designen på de olika produkterna gör att vi måste skilja på var några av dem finns. På alla flaskor/muggar utan tryck i sin design kommer graveringen att ske ca. 2 cm ovanför Camelbaks logotyp. Barnflaskorna som kommer med tryck kommer att ha några andra positioner. 

1. Neutral design med gravyr ca. 2 cm ovanför Camelbaks logotyp. Det gäller alla flaskor – både stål och plast, samt koppar, termosar och tumlare. På dessa produkter är det lätt att gravera in längre namn/korta fraser utan att produktens design kommer i vägen.


2. EDDY+ barnplastflaskor kommer att ha graveringen på toppen av flaskan - antingen på framsidan eller baksidan, beroende på hur mycket utrymme det finns. Så gott som alla våra barnflaskor kommer med tryck i designen. Detta tryck gör det mer utmanande att gravera. På dessa produkter rekommenderar vi att endast gravera kortare namn, datum etc.


3. EDDY+ kids SST vakuumisolerade dricksflaskor i stål kommer att ha gravyren under Camelbaks logotyp. Våra vakuumisolerade nappflaskor har en nedre del som alltid är fri från tryck. Det här området är perfekt för gravering av namn, datum och kortare fraser.

https://www.camelbak.se/pub_docs/files/Plasseringgravering/plassering-gravering.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/PlasseringGravering/GravyrCamelbak-vuxen_redigert-3-NO-1920x1080.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/PlasseringGravering/gravering-kopp.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/PlasseringGravering/Good2_web.jpg
https://www.camelbak.se/pub_docs/files/PlasseringGravering/IMG_2338_web.jpg

    Hej, vi använder cookies för att denna websiten ska fungera bättre för dig.

    Läs mer