• FRAKT 49,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Reklamation

Got Your Bak™ Lifetime Guarantee

CamelBaks ambition är att skapa tekniska produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker alla dryckesbehållare, ryggsäckar, flaskor och tillbehör och gäller tillverkningsfel i material och utförande under produktens hela livstid. CamelBak kommer att reparera eller byta ut alla produkter som omfattas av garantin som beskrivs nedan. Got Your Bak ™ livstidsgaranti täcker inte skador orsakade av normalt slitage, stulna eller borttappade produkter, felaktigt underhåll eller skötsel. Produkten måste köpas från en auktoriserad CamelBak -återförsäljare och måste returneras till oss för utvärdering om vi begär det.

Om du vill reklamera en produkt som har köpts av en av våra återförsäljare måste du vända dig till butiken där du köpte varan.

Täcks min produkt av garantin?

Got Your Bak ™ Livstidsgaranti gäller endast tillverkningsfel och täcker inte defekter orsakade av naturligt slitage. Även om vi använder de bästa materialen i alla våra produkter kommer rörliga delar att slitas med tiden och tyger försvagas naturligt och bleknar i kontakt med vind och väder.

Skicka in ett garantikrav

Har du köpt din Camelbak-produkt från vår webbshop så kan du kontakta oss via e-post info@camelbak.se. Hur du köpt din produkt någon annanstans ber vi dig ta kontakt direkt med din återförsäljare.

Hej, vi använder cookies för att denna websiten ska fungera bättre för dig.

Läs mer