• FRI FRAKT ÖVER 295,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI
  • SÄKER BETALNING

Livstidsgaranti

Got Your Bak™ Lifetime Guarantee

CamelBaks ambition är att skapa tekniska produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker alla dryckesbehållare, ryggsäckar, flaskor och tillbehör och gäller tillverkningsfel i material och utförande under produktens hela livstid. CamelBak kommer att reparera eller byta ut alla produkter som omfattas av garantin som beskrivs nedan. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker inte skador orsakade av normalt slitage, stulna eller förlorade produkter, felaktigt underhåll eller vård. Produkten måste köpas från en auktoriserad CamelBak -återförsäljare och måste returneras till oss för utvärdering om vi begär det.

CamelBaks ambition är att skapa tekniska produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker alla dryckesbehållare, ryggsäckar, flaskor och tillbehör och gäller tillverkningsfel i material och utförande under produktens hela livstid.

Täcks min produkt av garantin?

Got Your Bak ™ Livstidsgaranti gäller endast tillverkningsfel och täcker inte defekter orsakade av naturligt slitage. Även om vi använder de bästa materialen i alla våra produkter, kommer rörliga delar att slitas med tiden och textilier försvagas naturligt och bleknar i kontakt med vind och väder. Skicka ett garantianspråk Om din CamelBak-produkt har ett tillverkningsfel som täcks av garantin, följ länken nedan och registrera ditt klagomål genom en enkel steg-för-steg-process. Här kan du både begära en ny reservdel eller en fullständig ersättning av produkten.

Länk till garantiformulär

Hej, vi använder cookies för att denna websiten ska fungera bättre för dig.

Läs mer