• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Livstidsgaranti

Got Your Bak™ Lifetime Guarantee

CamelBaks ambition är att skapa tekniska produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker alla dryckesbehållare, ryggsäckar, flaskor och tillbehör och gäller tillverkningsfel i material och utförande under produktens hela livstid. CamelBak kommer att reparera eller byta ut alla produkter som omfattas av garantin som beskrivs nedan. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker inte skador orsakade av normalt slitage, stulna eller förlorade produkter, felaktigt underhåll eller vård. Produkten måste köpas från en auktoriserad CamelBak -återförsäljare och måste returneras till oss för utvärdering om vi begär det.

CamelBaks ambition är att skapa tekniska produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti täcker alla dryckesbehållare, ryggsäckar, flaskor och tillbehör och gäller tillverkningsfel i material och utförande under produktens hela livstid.

Täcks min produkt av garantin?

Got Your Bak ™ Livstidsgaranti gäller endast tillverkningsfel och täcker inte defekter orsakade av naturligt slitage. Även om vi använder de bästa materialen i alla våra produkter, kommer rörliga delar att slitas med tiden och textilier försvagas naturligt och bleknar i kontakt med vind och väder. Skicka ett garantianspråk Om din CamelBak-produkt har ett tillverkningsfel som täcks av garantin, följ länken nedan och registrera ditt klagomål genom en enkel steg-för-steg-process. Här kan du både begära en ny reservdel eller en fullständig ersättning av produkten.

Länk till garantiformulär