• FRAKT 59,- GRATIS ÖVER 599,-
  • SNABB LEVERANS
  • LIVSTIDSGARANTI

Betalningar

Vi använder NETS Easy som samarbetspartner för betalning där du enkelt kan välja betalningsmetod mellan kort, Swish, faktura. I tillägg finns möjlighet att delbetala ditt köp. Vi erbjuder två betalningsalternativ när du handlar hos oss:

Betalning med Visa / Mastercard

Vid kortbetalning reserveras beloppet på ditt betalningskort fram tills dess att beställningen skickas från oss. Vi använder oss av 3D Secure som är en säkerhetsstandard framtagen av Visa och Mastercard för betalning via internet. Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter när den skickas från butiken till betalningsleverantören. Hos oss är det 100% tryggt att handla.

 

Betalning med faktura – Riverty

Riverty är en del av Arvato Financial Solutions, en global leverantör av finansiella tjänster och är en del av Bertelsmann SE & Co. KHaA. Du måste ha fyllt 18 år, ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige för att kunna utnyttja betalning via faktura. Adressen kan inte vara en boxadress. Genom att välja faktura samtycker du till att Arvato inhämtar kreditupplysningar om dig. Om du har betalat med faktura, men av någon anledning inte fått fakturan, kan du logga in på Riverty för att se dina utestående fakturor. Gå in på www.my.riverty.com/sv-se och logga in med Bank-ID för att se och betala den faktura du har utestående.